START FOODBAG BLOGBAG LÄNKAR ÖVRIGT
Fru Flummo - The Spin-Off
2007-05-27 19:07:35

Nä nu jävlar!
Var precis nere i tvättstugan för att slänga in lite tvätt. Vi hade bokat tiden 18-22. När vi kommer ner så är torktumlaren och torkskåpet fyllda och går på högvarv. Nu behöver vi ju bara tvättmaskinerna första rundan och förövarna hade inte satt på låskolven på dörren så vi kom ju in, detta tyder dock på att de visste att de inkräktade på vår tid. Vi slänger i alla fall in vår tvätt i maskinerna och låser tvättstugan med vår låskolv så att bara vi kommer in.

15 minuter senare så ringer det på vår dörr och det visar sig vara snubben som "råkat" glömma kvar sina kläder. Han frågade när vi skulle ner nästa gång så att hans flickvän kunde hämta deras saker. Vi säger att vi ska ner om en kvart och femton minuter senare sticker vi ner för att slänga in våra saker i tumlaren och torkskåpet. När vi kommer ner så sitter hans flickvän där och väntar och vem tror ni att det är? Fru Flummo i egen hög person!

Hon är väldigt artig och tacksam för att vi lät dem torka kläderna på vår tid (vi hade väl knappast något val, hade i och för sig kunna ta ut dem bara för att jävlas) och hon berömmer mina tatueringar.
Attans!
Det här var ju inte så bra, fru Flummo visar sig vara riktigt trevlig.
Jag bestämmer mig dock för att detta inte har något som helst att göra med våra bussturer och konstaterar att vi fortfarande är bittra fiender i busskön. Annars måste jag nog säga att hon verkar helt ok :P
Till Blogbag
Kommentarer

Namn (obligatoriskt)
Blogbagtitel (klipp och klistra titel ovan)
Kommentar (obligatorisk)
FRA-flagga (obligatorisk förstås)
 
Get Firefox!