START FOODBAG BLOGBAG LÄNKAR ÖVRIGT
Sitter du på Barbapappa!!!
2007-09-06 20:47:54

Så har det hänt igen. Er egen vän i cyberrymden, mr Sandbag, har ännu en gång pjäsat till sidan för ert nöjes skull. ”Fy fan vad apcoolt!”, tänker ni. ”Nu måste han väl ändå snart börja ta betalt för att man ska få ta del av detta gudomliga mästerverk?” Icke! Jag drivs inte av sådana begär, pengar lockar inte Sandbag. Jag lever ett enkelt liv och glädjen som jag skänker världens människor (eller i alla fall den svensktalande delen av världen, lite synd om de andra kan man tycka men vad fan ska man göra) genom denna fenomenala webbplats räcker gott som belöning för mig.

I vilket fall som helst så har jag nu, som ni säkert redan märkt, ändrat typsnitt på sidan. Förut använde jag mig av det lite fega och tråkiga ”Verdana”-typsnittet men nu har jag valt att gå över till det lite sexigare ”Trebuchet”-typsnittet. Jag har även ändrat storleken från 7 pt till 8 pt för att underlätta lite för mina äldre och ofta senildementa läsare/groupies runt om på ålderdomshemmen i detta avlånga land. Ni vet vem ni är och jag älskar er alla!

Vill ni att jag ska förstora typsnittet ytterligare? Tryck då bara på knappen nedan. Tryck en gång för varje steg som du vill att jag ska öka storleken. Tycker ni att jag borde öka till 10 pt? Tryck då helt enkelt två gånger på knappen. Jag registrerar varje knapptryckning och lagrar den tillsammans med er ip-adress. Om en vecka så kommer jag att sammanställa all data och ta fram vilken typsnittsstorlek som ni, mina underbara läsare, tycker är den absolut ultimata. Om ni tycker att storleken är bra som den är så tryck 50 gånger på knappen.

Det är förresten många som undrat varför jag kallar mig för Sandbag och om det har någon speciell betydelse så jag tänkte bjuda på en liten förklaring. Detta är hämtat från någon ordlista på internätet.

sand•bag [sand-bag] noun, verb, -bagged, -bag•ging.
–noun
1. a bag filled with sand, used in fortification, as ballast, etc.
2. such a bag used as a weapon.
–verb (used with object)
3. to furnish with sandbags.
4. to hit or stun with a sandbag.
5. Under an assumed name in a tropical region, you meet a young hottie and engage in the well known cliche of sex on the beach. Just before insertion, remove the rubber (without getting caught of course), and proceed to bang away until you blow your load, without pulling out. As you dismount and prepare for departure, grab a handful of sand, throw it in her eyes, and run away laughing hysterically while leaving her blinded, butt-necked, and knocked up. Especially lots of fun when accomplished during the spring break season.

[Origin: 1580–90; sand + bag]

Som ni säkert förstår efter att läst denna förklaring av ordet så har jag valt det eftersom jag tycker det är så trevligt att möblera med sandsäckar i mitt hem (punkt 3). Jag färgar dem gärna i olika kulörer så att det ser ut som att jag har hela Barbafamiljen på besök. Oerhört mysigt.

Till Blogbag
Kommentarer

Namn (obligatoriskt)
Blogbagtitel (klipp och klistra titel ovan)
Kommentar (obligatorisk)
FRA-flagga (obligatorisk förstås)
 
Get Firefox!