START FOODBAG BLOGBAG LÄNKAR ÖVRIGT
Viva el Sandbag!
2008-07-13 20:57:35

Ok! Jag kan erkänna att det varit lite glest mellan uppdateringarna på senaste tiden, men så blir det helt enkelt ibland. Jag lovar dock att jag ska försöka att kanske eventuellt uppdatera lite oftare om jag orkar. Jag är ju väl medveten om att denna fantastiska sida lätt blir lite av en drog för de människor som läser den frekvent och jag vill ju förstås att ert rus ska hålla i sig.

För att kompensera bristen på nytt material har jag nu lagt till en riktig godbit för alla mina trogna läsare. De riktigt skarpsynta har redan sett det, men för er andra ouppmärksamma offer utropar jag det härmed officiellt: Nu finns det äntligen möjlighet att lägga kommentarer på sandbag.se!!!

Jupp! Visst är det fantastiskt? Titta bara längst ner i denna Blogbagen så ser ni det tjusiga formuläret som numera tillåter er vanliga, idisslande läsare att göra ert eget lilla bidrag till denna fenomenala sida. Detta formuläret återfinnes givetvis på alla befintliga Blogbags också så nu är ett alldeles ypperligt tillfälle att läsa om alla era favoriter och lägga lite kommentarer.

Det är absolut inget svårt, men för mina lite mer trögtänkta läsare tänkte jag köra en kort genomgång av förfarandet då man vill lägga en kommentar. Ni börjar helt enkelt med att fylla i ert namn. Det behöver förstås inte vara ert riktiga namn, i detta stora sopberg kallat Internet är det faktiskt vanligare att inte använda sitt eget namn. Namn som HungLikeAHedgehog och FjortisOffer duger lika bra. Efter att ni fyllt i ert namn så blir det lite klurigare så försök att hänga med nu. Ni markerar alltså Blogbagens titel (i detta fall ”Viva el Sandbag!”), kopierar den (med typ CTRL+C eller kanske mha högerklick, gör hur fan ni vill) och klistrar in den i textboxen. Tror ni att ni klarar av det? Detta steget är helt enkelt till för att hålla elaka små spambots borta. Vad är en spambot undrar vissa av er? Måste jag verkligen förklara allt? Nä, nu får ni fan ta och använda Google själva för en gångs skull!

Efter att dessa två fält är ifyllda så är vi nästan klara. Nästa steg är helt enkelt att skriva er kommentar, inte så knepigt. I sista steget behöver ni inte ens skriva själva (fantastiskt, eller hur?). Jag fasade för att ni skulle vara helt mentalt utmattade efter föregående prövningar så jag fyllde helt enkelt i en massa alternativ under ”FRA-flagga” som ni kan välja mellan. Så vad är då ”FRA-flagga” och varför har jag med den? Det är säkert ingen av er som missat att den så kallade FRA-lagen nyligen röstades igenom här i vårt kära land vilket innebär att ”Försvarets radioanstalt (FRA) ges rätt att bedriva signalspaning på kabelburen trafik som passerar Sveriges gränser”, enligt Wikipedia. Läs mer om detta här. Är ni istället som mig så läser ni inte på allt för mycket utan drar istället era egna slutsatser så att ni kan bli glada eller förbannade över något som ni egentligen inte har tillräcklig kunskap om för att dra några vettiga slutsatser. Livet blir så mycket mer likt en berg- och dalbana då och alla älskar ju berg- och dalbanor!

Några andra som inte heller alltid sätter sig in de ämnen de ordbajsar om är de kära människorna som jobbar på Aftonbladet och det var här som jag först läste den fantastiska artikeln om vilka ord som man bör undvika för att inte bli sodomiserad av FRA efter att lagen trätt i kraft. Jag tänker inte gå in närmre på det faktum att Aftonbladet gjorde förstasidesstoff av detta utifrån en snubbes åsikter trots att hans egen kollega inte håller med honom (detta nämns dock först i typ näst sista meningen) men ni kan ju själva läsa artikeln här (om Aftonbladet skulle vilja ge mig lite pengar för att jag skickar en massa besökare till er hemsida så kan ni dra iväg ett mail till showmedamoney@sandbag.se). Jag kan väl säga så här att jag tycker helt klart att FRA-lagen är ett steg i helt jävla fel riktning och att hela ”FRA plockar dig om du skriver farliga ord i dina mail”-grejen var så pass roande att jag var tvungen att göra något av det. Sagt och gjort så började jag söka runt lite på nätet och det dröjde inte länge innan jag hittade en lista som tydligen skulle representera de ord som kunde få dina mail ”terrorflaggade”. Nu orkar jag inte skriva fler länk-taggar så ni kan leta lite själva om ni vill läsa hela listan, men jag valde ut mina favoriter och det är helt enkelt dessa som jag lagt in som val under FRA-flagga. Jag har förstås satt upp en e-mailadress som får ett mail varje gång någon lägger en kommentar till en Blogbag. Detta mailet innehåller lagd kommentar och det valda FRA-ordet och det är mitt stora hopp att bli flaggad som Sveriges farligaste terrorist!

P.S.
Om ni kollar igenom de olika fraserna så ser ni att där finns en fantastisk mängd hysteriskt roliga ord (i sammanhanget) och gissa vem som sitter och knåpar på en Blogbag som innehåller så många av dessa som möjligt :)

P.P.S.
Imorgon tänker jag lösa busstrejken så att jag slipper åka något jävla tåg!

P.P.P.S.
Ni måste förstås trycka på ”Skicka”-knappen efter att ni fyllt i alla fält som jag beskrev ovan.
Till Blogbag
Kommentarer

2008-07-24 21:17:38
Hala el harak! Habib chrar chorro Glorius guy skip n'jump Saddam. Al-salam aleykum wa-raћmatu 'llah wa-barakatuh.
Skrivet av: El Grande

2008-08-02 13:00:20
Hur kan dvärg vara FRAflaggat... har dom inte sett midget in a suitcase. fan det är ju en av århundradets bästa rullar...
Skrivet av: tocke

2008-08-03 12:52:50
Tror att det är just den filmen som gjort att dvärg blivit FRA-flaggat. Man insåg helt enkelt hur lätt det är att smuggla terroristdvärgar i sitt handbagage.Men jag håller med, det är en fantastisk bit filmhistoria.
Skrivet av: sandbag

Namn (obligatoriskt)
Blogbagtitel (klipp och klistra titel ovan)
Kommentar (obligatorisk)
FRA-flagga (obligatorisk förstås)
 
Get Firefox!