START FOODBAG BLOGBAG LÄNKAR ÖVRIGT
81% kan inte ha fel...
2009-02-22 18:26:45


VARNING! Svåra feminister och annat likvärdigt pack bör ej läsa nedanstående blogbag. Eller, va fan! Klart att ni ska läsa, ni behöver läsa detta mest av alla!

Jag slår upp simhallens portar och träder in i detta klorerade paradis där drömmar bli verklighet. Toplessbadande flickor så långt ögat når. I bubbelpoolen sitter ett fnissande gäng brudar i 20-årsåldern och skvätter vatten på varandra, borta i motionsdelen simmar Bröstbackens BK F18 ryggsim och i vattenrutschkanan återfinnes ett möhippa-gäng som är i full gång med att olja in den yppiga, blivande bruden så att hon kan slå hastighetsrekord i toplesskana. Hela scenariot är hypnotiserande och det är svårt att inte le stort åt detta spektakel av fasta och välformade bröst som guppar omkring överallt.

Detta är bara ett av de många scenario som målades upp i mitt huvud (och säkert i många andra mäns huvuden också) när jag först hörde talas om organisationen Bara Bröst och deras kamp för att tillåta toplessbad för kvinnor i våra svenska simhallar. Ett sånt underbart och fantastiskt initiativ! Funderar du dock lite mer på saken inser du snabbt att verkligheten inte är riktigt så fantastisk och att din bild av en simhall antagligen är kraftigt förvrängd efter för mycket Internetporr. När du träder in i en simhall så kommer antagligen bubbelpoolen att vara fylld av en överviktig kvinna i 50-årsåldern som sitter och ammar sitt femte barn, borta i motionsdelen har simklubben från pensionatet Sista Hållplatsen toplessträff där det bl a tävlas i bröstdraggning av den djupa bassängen och i vattenrutschkanan har något misslyckat ViktVäktarfetto fastnat på mitten och hennes sladdriga bröst fladdrar frenetiskt när hon försöker skaka sig loss.

Ett av Bara Brösts (vägrar att förkorta det BB eftersom det är så roligt att skriva ”Bröst”) mål är att avsexualisera bröst. Jag upprepar: de vill avsexualisera bröst! Va fan! De vill alltså förstöra ett av de största övertagen som kvinnor har över män. Ett par välplacerade bröst kan få den hårdaste mannen att krypa ihop i fosterställning och jollra som en lycklig idiot. Tänker själv tillbaka på alla lyckliga stunder som bröst har skänkt mig och känner att livet haft lite mindre mening om ett par kvinnobröst skänkt mig lika lite glädje som spegelbilden av min underdimensionerade mansbringa. Jag vet att det någonstans finns ett annat budskap än just toplessbad, men jag pallar fan inte läsa all text på Bara Brösts hemsida. Jag tycker det är mycket roligare att dra förhastade slutsatser och göra grova generaliseringar.

Jämställdshetsdebatten är överlag jävligt knepig många gånger och ofta verkar det som om man inte bara vill att alla ska ha samma förutsättningar och rättigheter (vilket iof är svårt att argumentera emot, men skit i det nu) utan att aggrokärringarna inte är nöjda förrän vi på något sätt utplånat de båda könen och uppnått ett enkönat samhälle med asexuell reproduktion. Kommer att tänka på en incident för ett tag sedan då GB släppte glassen ”Girlie”. Glassen var rosa, stjärformad och pinnen var fylld med glittersmink (ok, de tog det kanske lite väl långt) och orsakade orgasmliknande upploppskänslor bland våra svenska icke sexuellt aktiva feministkärringar (och säkert bland en del män också som tror att de kommer att få se en bruds bröst om de fördömmer rosa tjejglassar). Hur jävla jobbigt är det? Låt flickor (och spänniga män med lejonman) klä sig i rosa. Om vi klipper håret kort på alla barn och klär dem i samma färger, hur fan ska vi då kunna skilja på dem innan brösten börjar växa på flickorna? Blir ju jättesvårt att veta vilka barn vi ska skicka ner i kolgruvorna och vilka vi ska kedja fast vid spisen :)

Är det inte också alltid så att det bara blir en massa pip och gnäll när det gäller tjejer? Kvinnlig underklädesreklam och rosa glassar orsakar mass-pms men hur ofta hör ni oss karlar tjuta som bortskämda småglin när Ljungberg eller Beckham ligger och särar i busskuren. Jag menar, kommer ni ens ihåg Beckhams kalsongreklam?! Om inte så påminner jag er gärna.Bara kolla på den jävla bilden! Och inte fan gnäller vi om att det är för jävligt att framställa män som sexobjekt bara för att sälja lite fillingar! Har ni förresten hört talas om kvinnliga blottare (blotterskor?)? Antagligen inte. Vilken man tror ni skulle polisanmäla en kvinna som oprovocerat klädde av sig framför honom? Ingen! Där har ni det jävla svaret. De finns säkert där ute (jag har dock aldrig stött på någon) men eftersom män inte är så pipiga och känsliga så springer de inte iväg till farbror polisen när det blir utsatta för en blotterska och därför är det inget som uppmärksammas.

Hur är det sen med så kallade gentlemannafasoner? Jag hör sällan jämställdhetskärringarna klaga på detta ytterst mansförnedrande beteende där vi förväntas öppna dörrar, betala notor, dra ut stolar och inte bita på tånaglarna. Om det nu någon gång ska bli jämställt måste väl sådana fasliga orättvisor också bekämpas? Jag kan dock fortsätta att leva med dessa mansförtryckande ritualer så länge bröst får fortsätta att vara sexiga. Nu är jag dock inte så orolig över att bröst kommer att avsexualiseras inom de närmsta hundra åren. SIFO gjorde nämligen en bröststudie nyligen och en av frågorna de ställde var faktiskt ”Tror du att en avsexualisering av bröst är möjlig”. Resultatet talar för sig själv:
6% Ja
13% Nej
81% Ursäkta, kan du upprepa frågan? Jag tänkte precis på bröst.

Tänkte avsluta med en scen ur den sexfaldigt Oscar-nominerade filmen Sjätte Sinnet. Detta är en av de tätaste scenerna ur filmen och den belyser på ett väldigt bra sätt vilket stort inflytande bröst kan ha på en människa. Som ni säkert förstått är det scenen där Bruce Willis rollkaraktär frågar den lille pojken hur ofta han tänker på bröst. Svaret och hela scenen har redan gått till filmhistorien. Vill på förhand passa på att be om ursäkt för att ljudet eventuellt kan vara lite osynkat.

Till Blogbag
Kommentarer

2009-02-25 15:13:08
Detta tyder på långvarigt bröstmissbruk Mr Sandbag.
Skrivet av: En som vill ha sina tuttar i bh.

2009-02-25 16:58:22
Skulle det vara något negativt menar du? Själv känner jag att det är ett missbruk som jag mycket väl kan tänka mig att leva med resten av livet.
Skrivet av: sandbag

2009-02-25 22:01:46
Hahaha! Skitbra skrivet, asgarvade flera gånger. Om man går med i föreningen Bara Bröst, får man vara med under deras manifestationer på Aq-va-kul eller andra simhallar? Vill också vara som Beckham, tror jag ska köpa en sån (http://www.coolstuff.se/Push-out_Kalsong). Tillbaks till tidregistreringen *ARGH*
Skrivet av: Karam

2009-02-26 21:22:41
Så sjukligt bra, nog bästa i hela blogbaggens historia, jag menar... det kommer att vara svårt att titta på Mr Sandbag utan att börja tänka på bröst...
Skrivet av: D

2009-02-27 09:12:15
Karam: Tycker att Push-out-kalsonger är för fegisar, riktiga män bär mankinis :) http://tizona.files.wordpress.com/2008/03/careys_mankini.jpg D: Jag tänker på bröst oavsett vad jag tittar på, gör inte du det?
Skrivet av: sandbag

2009-02-27 10:43:03
VILKEN SIMHALL?????????? (Har bara läst första stycket...)
Skrivet av: Handlebars

2010-04-14 08:58:31
Då får vi verkligen hoppas att Herr Sandbag inte får en flicka, för skulle han råka titta lite djupt i hans tonårsdotters urringning kanske Fru Sandbag blir arg, vill ha ensam vårdnad och tar fallet till domstol. I vårt fantastiska ojämställda samhälle förlorar Herr Sanbag med stor sannolikhet vårdnaden om deras gemensamma dotter och får leva ensam i alla sina dagar. LEVE OJÄMSTÄLLDHETEN!
Skrivet av: Ebba

Namn (obligatoriskt)
Blogbagtitel (klipp och klistra titel ovan)
Kommentar (obligatorisk)
FRA-flagga (obligatorisk förstås)
 
Get Firefox!