START FOODBAG BLOGBAG LÄNKAR ÖVRIGT
Syns Sam?
2010-07-14 17:09:40

Det är kanske många som tror att jag är helt perfekt, att Sandbag inte har några brister. Ni som tror detta (antagligen de flesta) har nästan helt rätt, men t o m Sandbag har en brist som han tvingas att leva med. Många tror säkert att jag är svag mot kryptonit, men det är faktiskt inte mer avancerat än att jag ser lite dåligt. Eller, lite dåligt är väl en underdrift, jag ser helt enkelt sjukt jävla mongodåligt. Inte så att jag riskerar att behöva gå runt med en blindhund  (och om jag skulle behövt det hade det varit mycket coolare med apa eller nåt i den stilen) utan jag klarar mig bra så länge jag får ha mina linser eller glasögon. Det finns dock tillfällen då jag är mer sårbar och när jag t ex ska sätta i eller ta av linserna är två sådana tillfällen. Under dessa göromål är jag tillfälligt halvblind och navigerar efter färger, ljud och liknande. Senaste gången jag var hos min optiker blev jag dock lagom lack när jag kom hem och packade upp följande linsburk.Vad i helvete ska det där föreställa!? De jävla burken måste ju vara tillverkad för stridspiloter och där har man ju gjort fenomenalt fakking jävla misstag då just stridspiloter sällan är i behov av synhjälpmedel och således ej heller har så stor jävla nytta av någon liten burk att lägga dessa i. Ni utan synproblem förstår kanske inte problemet så jag tänkte illustrera det för er. Allt ni behöver göra är att föra muspekaren över ovanstående bild för att få en sanningsenlig bild av hur jag ser burken när jag inte har mina linser på mig.

För att ni vidare ska förstå min ilska ger jag er även en bild av min gamla linsburk. Ni kan även här föra muspekaren över bilden för att se hur jag ser den när jag inte har mina linser isatta.Som ni säkert ser så följer denna linsburken flertalet blindreglement och det är inte för inget som den blev vald till "Mest Åtråvärda Linsburken" fem år i rad på INoC-galan. Vi har de färgkodade locken och detta borde räcka så länge man har förstånd nog att kunna lära sig att associera en färg med antingen höger eller vänster. För de gravt förståndshandikappade har man dock valt att göra ena långsidan platt så att man alltid har en referenspunkt för att avgöra vilken sida som ska vara uppåt. Som om detta inte vore nog så har man även från version 1.3.37 lagt till en röd knapp på undersidan av de båda behållarna som, när man trycker på dem, spelar upp ett meddelande där en berättarröst läser upp antingen "höger" eller "vänster" på sju olika språk.

För att ni ska förstå hur fantastiskt grym mina gamla linsburkar var så ska jag försöka återskapa det ultimata testet; när man kommer hem på fyllan och ska försöka att få ner linserna i behållaren. Likt ovan så har jag gjort en bild som ändras när ni för muspekaren över den. Den första bilden representerar hur jag ser burken med linserna i och när ni för muspekaren över bilden får ni se hur jag ser burken på fyllan utan linser.Ni ser! Hur tydligt som helst, även om man är full och linslös.

Den här blogbag:en skrevs färdigt för flera månader sedan men har av olika mindre viktiga (och andra väldigt viktiga) anledningar inte publicerats förrän nu. Tur är väl det då jag för någon dag sedan kom på att jag kunde bjuda på lite extra godis åt mina läsare. Här kommer Sandbags alldeles egna serie ”Balls!” och första delen handlar om hur det gick till när ovan nämnda genomskinliga linsburk togs fram. Klicka på länken nedan för att komma till serien och var inte rädda för att lämna kommentarer.

BALLS!

Till Blogbag
Kommentarer

2010-07-15 09:20:37
Tror det finns en hel del män som skulle tänka sig att köpa den där linsburken även om de inte är i behov av linser...
Skrivet av: Dan

2010-07-23 20:41:54
Hahaha. Sicken dum jävla linsbehållare. 100 spänn på att det är en Lernia praktikant som tagit fram den!
Skrivet av: Son of Syns Sam

Namn (obligatoriskt)
Blogbagtitel (klipp och klistra titel ovan)
Kommentar (obligatorisk)
FRA-flagga (obligatorisk förstås)
 
Get Firefox!